Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del sukkererter og asparges i to. Gi dem et oppkok i lettsaltet vann og avkjøl.

     

    Del physalisen i to. Bland sukkererter, asparges, physalis, salat og valnøtter i en bolle.

     

    Smuldre opp blåmuggosten i litt rødvinseddik og bland inn i salaten.

     

    Server med brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 200 g fenalår i skiver
  • 12 stk sukkererter
  • 12 stk grønn frisk asparges
  • 12 stk physalis
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 8 stk valnøttkjerner
  • 80 g blåmuggost
  • 3 ss rødvinseddik

Fremgangsmåte

  • Del sukkererter og asparges i to. Gi dem et oppkok i lettsaltet vann og avkjøl.

     

    Del physalisen i to. Bland sukkererter, asparges, physalis, salat og valnøtter i en bolle.

     

    Smuldre opp blåmuggosten i litt rødvinseddik og bland inn i salaten.

     

    Server med brød til.