Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Start med å blande sammen ingrediensene til dressingen og sett den i kjøleskapet.

  • Hodekålen finsnittes, druene deles i to (fjern evt. steiner) og valnøttkjernene grovhakkes. Skjær epler og ananas i terninger og stilksellerien i skiver.

  • Bland ingrediensene forsiktig med dressingen. Pynt med druer og valnøttkjerner.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 100 g hodekål
  • 100 g blå druer
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 2 stk eple
  • 2 skive hermetisk ananas, stor boks
  • 2 stk stilker stilkselleri (stangselleri)
  • Dressing:
  • 1 dl majones
  • 1 dl pisket kremfløte
  • saften av ¼ stk sitron
  • 2 ts sukker

Fremgangsmåte

  • Start med å blande sammen ingrediensene til dressingen og sett den i kjøleskapet.

  • Hodekålen finsnittes, druene deles i to (fjern evt. steiner) og valnøttkjernene grovhakkes. Skjær epler og ananas i terninger og stilksellerien i skiver.

  • Bland ingrediensene forsiktig med dressingen. Pynt med druer og valnøttkjerner.