Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll aspargesen og skjær eller knekk av den nederste treaktige delen. Tørk med et papirhåndkle.

    Legg aspargesen og tomatene i en ildfast form og dryss over hakket hvitløk, salt og pepper.

    Hell over olje og drypp litt sitronsaft på.

    Bak formen i ovnen på 210 grader C i 8-10 minutter.

    Pynt gjerne med spiselige blomster om du får tak i det.

    Servert med godt brød til er dette en nydelig rett i seg selv.

Et dryss revet parmesan over smaker nydelig.

INGREDIENSER

  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 3 ss god olivenolje
  • saften av ½ stk sitron
  • 1 båt hakket hvitløk
  • grovt salt
  • pepper
  • noen spiselige blomster om du ønsker
Ovnsbakt asparges og tomater

Fremgangsmåte

  • Skyll aspargesen og skjær eller knekk av den nederste treaktige delen. Tørk med et papirhåndkle.

    Legg aspargesen og tomatene i en ildfast form og dryss over hakket hvitløk, salt og pepper.

    Hell over olje og drypp litt sitronsaft på.

    Bak formen i ovnen på 210 grader C i 8-10 minutter.

    Pynt gjerne med spiselige blomster om du får tak i det.

    Servert med godt brød til er dette en nydelig rett i seg selv.

Et dryss revet parmesan over smaker nydelig.