Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og kok rosenkålen i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Ta den opp og la den renne godt av.

    Klipp opp baconet og sprøstek det i olje. Tilsett rosenkål og valnøtter og stek det under omrøring til kålen er myk, men ikke bløt. Smak til med salt og pepper om nødvendig.

    Serveres nylaget og rykende varm.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 500 g rosenkål
  • 100 g bacon
  • 2 dl valnøttkjerner
  • 1 ss olje til steking
  • salt og pepper etter smak
Rosenkål med nøtter og bacon på hvit tallerken

Fremgangsmåte

  • Rens og kok rosenkålen i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Ta den opp og la den renne godt av.

    Klipp opp baconet og sprøstek det i olje. Tilsett rosenkål og valnøtter og stek det under omrøring til kålen er myk, men ikke bløt. Smak til med salt og pepper om nødvendig.

    Serveres nylaget og rykende varm.