Spagettibolle

Strimler av grønnsaker som freses raskt i panne er kjempegodt i stedet for spagetti. Her har vi brukt strimlene i en såkalt bolle, men er også supre sammen med tomatsaus. Grønnsakspagettien kan også være et godt tilbehør f.eks. til stekt kylling.
Under 20 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 grønn squash
  • 1 chioggiabete (polkabete)
  • 50 g revet frisk pepperrot
  • 2 ss solsikkeolje
  • 4 kokte egg
  • 4 ss revet parmesan
  • evt. 80 g valnøttkjerner

Fremgangsmåte

Vask squashen og beten. Skrell beten.

Skjær squash og bete i tynne strimler. Bruk et egnet redskap som spiralizer eller noe annet som lager strimler. Du kan også bruke en ostehøvel og skjære skivene i strimler.

Fres grønnsakstrimlene raskt i olje i en varm panne.

Server grønnsakspagettien med et dryss av revet pepperrot og parmesan. Et smilende egg på toppen, evt. sammen med noen valnøttkjerner.

Sist oppdatert 3. januar 2017
Liker 30
Legg til på Min side
Del på Facebook