Ta med suppe på termos på tur.

5 beste påsketips

Selv om påsken i år blir veldig annerledes for de aller fleste av oss, så kan vi jo kose oss allikevel. Her våre beste påsketips; grønnsaksuppe på termos, sjokoladekake i appelsinskall, smooth-is, og mye mer.

1. Ingen påske uten appelsiner

Og selv om den kanskje smaker best naturell i solveggen, kan den brukes til mye mer. Hva med en sjokoladekake i appelsinskall på bålet, eller en ostekake du kan lage helt uten stekeovn? Eller helt enkelt appelsin med sjokoladedryss - enklere påskedessert får du ikke.

2. Suppe i termos

Lag en deilig suppe, hell den over i termos og legg i sekken. Da har du enkel, varmende og smakfull nistemat uansett hvor turen går. Søk og finn din favoritt her.

3. Smooth-is

Er vi heldige med været kan vi nyte varm vårsol uansett om vi er i byen eller på fjellet. Det er obligatorisk med is når sola titter frem, og vi anbefaler selvlaget smooth-is som for eksempel lollipop eller denne nydelige blåbærisen. Bonustips: Teller som én av 5 om dagen!

4. Påskesnacks

Verdens beste dessert, eller snacks til spillkvelden? Et stort fat med oppskåret frukt er noe alle liker. Skjær opp frukt etter eget ønske, og server. Det blir garantert en hit! Få flere fargerike snackstips her.

5. Grønn opp grillmaten!

Kanskje blir det grilling i påsken? Pølser og hamburger er lov, men fyll på med grønt tilbehør - det blir kroppen glad av. Du finner alt av tilbehør til grillmaten her.