Start dagen med en næringsrik frokost

Frokost er essensielt for å sparke i gang dagen med energi, enten det er for arbeid eller skole. Inkluder frukt og grønnsaker for et balansert og fristende måltid som bidrar til ditt daglige inntak av "5 om dagen".

Brødskiver med fargerike toppinger
Forvandle vanlige brødskiver til et næringsrikt måltid ved å legge til skiver av paprika, tomat, agurk, rødbete, eple, avokado, eller friske salatblader. Prøv også en brødskive med rømmekolle, epleskiver og et lett dryss kanel for en søt start på dagen.

Frokostblandinger og havregrøt med bær og frukt
Gjør frokostblandingen din eller havregrøten mer spennende med friske bær eller oppkuttet frukt. Dette er en enkel måte å få i seg mer frukt på, og er en perfekt start på en energirik dag.

Juice og smoothies
Start dagen med et glass ferskpresset juice eller en næringsrik smoothie. Bland din favorittfrukt og -grønnsaker for en deilig morgenboost. For en kremet smoothie, tilsett banan eller litt yoghurt. Husk å bruke frossen frukt eller bær for en kald og forfriskende drikk.

Ta med snacks
Pakk en liten boks med sunne snacks som gulrotstaver, kålrotskiver, eller fruktstykker for å holde energien oppe fram til neste måltid.

La frokosten bli en fargerik og smakfull start på dagen som bidrar til ditt daglige inntak av "5 om dagen" og setter deg opp for suksess, enten det er på jobb eller skole.