Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180 grader.

    Skyll rabarbraen og del i biter.

    Lag eggedosis av egg og sukker.

    Bland inn olje og kesam og deretter resten av ingrediensene.

    Mos bananen og ha den i røra sammen med rabarbrabitene.

    Rør godt.

    Fyll ca. 16 muffinsformer 2/3 fulle. De vil heve seg, så ikke fyll helt opp.

    Stek muffinsene i ovnen i 25-30 minutter.

    Et melisdryss over rett før servering.

INGREDIENSER

  • 3 stk egg
  • 2 ss sukker
  • 1 stk moden banan
  • 2 dl sammalt hvete, fin
  • 2 dl hvetemel
  • 2 dl havregryn
  • 3 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ts malt kanel
  • 2 dl valnøttkjerner
  • 3 dl kesam original
  • 2 dl solsikkeolje
  • 2 stilk rabarbra
  • 2 ss melis

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180 grader.

    Skyll rabarbraen og del i biter.

    Lag eggedosis av egg og sukker.

    Bland inn olje og kesam og deretter resten av ingrediensene.

    Mos bananen og ha den i røra sammen med rabarbrabitene.

    Rør godt.

    Fyll ca. 16 muffinsformer 2/3 fulle. De vil heve seg, så ikke fyll helt opp.

    Stek muffinsene i ovnen i 25-30 minutter.

    Et melisdryss over rett før servering.