Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland melet med sukker og kokos. Skjær smøret i små biter og smuldre det sammen med melblandingen til en smidig deig. Du kan også blande alt i en foodprosessor.

    Del ananasen i fire og fjern midtstokken. Skjær ut ananaskjøttet og del i små biter.

    Bland ananas, bringebær og jordbær i biter i og fordel det over i smulte porsjonsformer.

    Strø deigen over og stek midt i ovnen ved 200°C i 15-20 minutter.

    Avkjøl og server paien f.eks. med noen friske bær og vaniljeis. Paien kan også serveres lun.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • dl hvetemel eller glutenfritt mel
  • 1 dl sukker
  • 2 dl kokosmasse
  • 125 g smør
  • Fyll:
  • 150 g frisk ananas
  • 200 g bringebær
  • 10 stk jordbær

Fremgangsmåte

  • Bland melet med sukker og kokos. Skjær smøret i små biter og smuldre det sammen med melblandingen til en smidig deig. Du kan også blande alt i en foodprosessor.

    Del ananasen i fire og fjern midtstokken. Skjær ut ananaskjøttet og del i små biter.

    Bland ananas, bringebær og jordbær i biter i og fordel det over i smulte porsjonsformer.

    Strø deigen over og stek midt i ovnen ved 200°C i 15-20 minutter.

    Avkjøl og server paien f.eks. med noen friske bær og vaniljeis. Paien kan også serveres lun.