Hverdagswok med helgesmak

Dette er familiens wok-favoritt! Enkel å tilberede, men ikke enkel i smak. Grønnsaker, ingefær, hvitløk og hakket koriander gir den herlige og eksotiske smaken.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig
  • 2 ss olje
  • 2 gulrot i tynne skiver
  • 3 stilk stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver
  • 2 dl vann
  • 0,25 dl østerssaus (oyster sauce)
  • 1 ts sesamolje
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 2 båt hvitløk - knuste
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 1,5 dl peanøtter

Fremgangsmåte

  1. Stek karbonaden raskt i varm panne i litt olje til den smuldrer seg. Ta den ut av pannen.
  2. Stek gulrøtter og stilkselleri raskt i pannen.
  3. Legg karbonaden tilbake i pannen og tilsett de andre ingrediensene.
  4. Stek peanøtter i tørr, varm panne til de er gylne.
  5. Bland nøttene inn i woken. Varm opp og smak til med salt og pepper.
  6. Server woken nystekt med brød, kokt ris eller nudler og strø på finhakket frisk koriander rett før servering.
Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook