Kanelstekte rotgrønnsaker

Bakte rotgrønnsaker som gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete smaker helt herlig. Her har rotgrønnsakene fått et dryss kanel før de bakes i ovn. Det gir en særegen og pikant smak til grønnsakene, og er kjempegodt f.eks. til stekte middagsretter.
40-60 min
3 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g gulrot
  • 500 g sellerirot
  • 600 g kålrot
  • 4 rødbete
  • 2 ss olje
  • 0,5 ss salt
  • 0,5 ts malt kanel
  • 1 ss klippet frisk kruspersille

Fremgangsmåte

Rens grønnsakene og skjær i biter. Smør en ildfast form, legg i grønnsaker og drypp over olje. Strø på salt og kanel.

Stek midt i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter til grønnsakene er møre, dryss over klippet kruspersille og server til stekt fisk eller kjøtt.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 51
Legg til på Min side
Del på Facebook