Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens rosenkålen og kok den i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Hell kokevannet av og la kålen renne godt av. Bland den med sjalottløk og pinjekjerner. Fres blandingen i litt olje i 2-3 minutter. Rør inn tomatbåtene.

    Visp sammen egg og ost og smak til med salt og pepper. Hell eggemassen over grønnsakene i stekepannen. Rør forsiktig så eggemassen fordeler seg jevnt med grønnsakene. Stek omeletten på middels varme til den er fast på undersiden.

    Sett i mellomtiden på sterk overvarme i stekeovnen og plasser hele stekepannen inn og stek omeletten til den er pent brunt på toppen.

    Server omeletten nylaget, gjerne med godt brød og smør til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 300 g rosenkål
  • 2 stk finhakket sjalottløk
  • 2 stk tomat i tynne båter
  • 3 ss pinjekjerner
  • 6 stk egg
  • 2 ss revet parmesan
  • salt og pepper
  • 1 ss olje til steking

Fremgangsmåte

  • Rens rosenkålen og kok den i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Hell kokevannet av og la kålen renne godt av. Bland den med sjalottløk og pinjekjerner. Fres blandingen i litt olje i 2-3 minutter. Rør inn tomatbåtene.

    Visp sammen egg og ost og smak til med salt og pepper. Hell eggemassen over grønnsakene i stekepannen. Rør forsiktig så eggemassen fordeler seg jevnt med grønnsakene. Stek omeletten på middels varme til den er fast på undersiden.

    Sett i mellomtiden på sterk overvarme i stekeovnen og plasser hele stekepannen inn og stek omeletten til den er pent brunt på toppen.

    Server omeletten nylaget, gjerne med godt brød og smør til.