Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok nudler myke i vann og skyll godt. Legg dem i en bolle og tilsett sesamolje.

    Bland sammen soyasaus, østerssaus, sukker, salt og pepper. Varm opp peanøttolje i en wok og tilsett finhakket hvitløk og ingefær. Stek i ca. 10 sekunder og tilsett rekene. Stek i ca. 1 minutt.

    Tilsett purre og sherry og surr det noen minutter. Tilsett bønnespirer og deretter sausblandingen. Stek et par minutter mens du rører godt.

    Smak til og server.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 250 g rensede reker
  • 250 g bønnespirer
  • 1 dl finsnittet purre
  • 400 g nudler
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 ss sesamolje
  • 2 ss peanøttolje
  • ½ ts sukker
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 ts frisk ingefær
  • 1 ss sherry

Fremgangsmåte

  • Kok nudler myke i vann og skyll godt. Legg dem i en bolle og tilsett sesamolje.

    Bland sammen soyasaus, østerssaus, sukker, salt og pepper. Varm opp peanøttolje i en wok og tilsett finhakket hvitløk og ingefær. Stek i ca. 10 sekunder og tilsett rekene. Stek i ca. 1 minutt.

    Tilsett purre og sherry og surr det noen minutter. Tilsett bønnespirer og deretter sausblandingen. Stek et par minutter mens du rører godt.

    Smak til og server.