Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær agurken i skiver eller på langs med en ostehøvel. Ønsker du en sprø salat bør skivene være tykkere.

    Dryss på salt og la agurkskivene "trekke" til de har saftet seg.

    Bland eddik, sukker og vann. Hell dette over agurken og smak til.

    Dryss over finhakket kruspersille.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk slangeagurk
  • 1 ts salt
  • 2 ss eddik, 7 %
  • 2 ss vann
  • 1 ss sukker
  • ca. 2 ss klippet frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  • Skjær agurken i skiver eller på langs med en ostehøvel. Ønsker du en sprø salat bør skivene være tykkere.

    Dryss på salt og la agurkskivene "trekke" til de har saftet seg.

    Bland eddik, sukker og vann. Hell dette over agurken og smak til.

    Dryss over finhakket kruspersille.