Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del brokkolien i små buketter.

    Skjær rødløk i tynne skiver.

    Fordel alle ingrediensene over i en egnet salatbolle.

    Bland alle ingrediensene til dressingen og vend den forsiktig inn i salaten.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk brokkoli
  • ½ stk rødløk
  • 1 dl ristede pinjekjerner
  • 1 dl rosiner
  • Dressing:
  • 3 dl crème fraîche lett, 18 %
  • 1 ts sukker
  • ¼ ts salt
  • ½ ts friskpresset sitronsaft

Fremgangsmåte

  • Del brokkolien i små buketter.

    Skjær rødløk i tynne skiver.

    Fordel alle ingrediensene over i en egnet salatbolle.

    Bland alle ingrediensene til dressingen og vend den forsiktig inn i salaten.