Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bak de uskrelte betene i ovnen på 180 °C til de er møre.

    Skrell betene.

    Skjær rødbetene i små terninger og gulbetene i tynne skiver.

    Finhakk gressløken.

    Bland rødbeteterninger med gressløk, limesaft og salt og pepper.

    Dander tynne skiver av gulbeter på fire tallerkener, og ha rødbeteblandingen i midten.

    Lag en fordypning i rødbeteterningene og legg på en eggeplomme.

    Strø over ristede kapers og pinjekjerner.

    Serveres som forrett eller liten kveldsrett.

INGREDIENSER

  • 2 stk rødbete
  • 1 stk gulbete
  • ½ bunt frisk gressløk
  • saften av 1 stk lime
  • 4 ss kapers
  • 4 ss pinjekjerner
  • salt og pepper
  • 4 stk eggeplomme
Rødbetaetrtar på gulbetecarpaccio

Fremgangsmåte

  • Bak de uskrelte betene i ovnen på 180 °C til de er møre.

    Skrell betene.

    Skjær rødbetene i små terninger og gulbetene i tynne skiver.

    Finhakk gressløken.

    Bland rødbeteterninger med gressløk, limesaft og salt og pepper.

    Dander tynne skiver av gulbeter på fire tallerkener, og ha rødbeteblandingen i midten.

    Lag en fordypning i rødbeteterningene og legg på en eggeplomme.

    Strø over ristede kapers og pinjekjerner.

    Serveres som forrett eller liten kveldsrett.

Lag noe godt Se alle (124)