Syltet squash

Sursyltet squash har lang holdbarhet og smaker utmerket f.eks. som tilbehør til stekte middagsretter.
20-40 min
5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,5 kg grønn squash
  • 0,5 kg gul squash
  • 1 løk

Lake

  • 5 dl 7 % eddik, 7 %
  • saften av 2 appelsin
  • 10 dl sukker
  • 2 ts malt ingefær

Fremgangsmåte

Skjær squash og løk i tynne skiver.

 

Kok opp alle ingrediensene til laken og rør til sukkeret er oppløst. Kok grønnsakene i 3-5 minutter. Rør forsiktig i dem av og til.

 

Legg grønnsakene i rene, varme glass og hell laken over. Sett tett lokk på med en gang. Avkjøles og oppbevares kaldt.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook