Vaffelpoteter

Vafler smaker alltid godt. Lag potetene til middag i vaffeljern for en mer spennende og dekorativ vri på måltidet. Bland gjerne inn andre revne grønnsaker i røren etter smak.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 store potet
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 2 ss finskåret frisk gressløk
  • 30 g smør
  • smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte

Skrell potetene og finriv dem på råkostjern.

Ha revne potetene over i en bolle. Tilsett persille og gressløk.

Bland alt godt sammen, og smak til med salt og hvit pepper.

Smelt smøret og bland det i potetblandingen.

Stek potetene i et vaffeljern. Grønnsaker som gulrot, persillerot, knollselleri og kålrot, m.m. kan blandes med potetene.

Vaffelpoteter serveres til stekt kjøtt eller fisk.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook