Asiatiske kveitebiffer med wokgrønnsaker

Grønnsaker og fisk i wok gir en utrolig god smak til hverandre. I denne wokretten har vi både kveite, krabbekjøtt og ørlite chili. Alt ligger til rette for et herlig måltid.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Kveitebiffer

Sitronsaus

Fremgangsmåte

Kveitebiffer: Bland kveite og eggeplommer lett sammen. Tilsett fløte i en tynn stråle og bland sammen til en lett og løs farse. Ha i limesaft, chili, hvitløk og ingefær. Tilsett krabbekjøtt og bland godt med en slikkepott. Smak til med salt og pepper.

 

Sitronsaus: Bland sammen crème fraiche, yoghurt, limeskall, sitronsaft- og skall. Smak til med salt og pepper.

 

Bløt hendene i vann og form kveitefarsen til små biffer. Stek dem deretter i smør i ca. 2 minutter på hver side.

 

Varm rapsoljen i en wok og wok grønnsakene til de er ferdige. Tilsett salt og pepper. Wok deretter potetbåtene.

 

Server kveitebiffene med potetbåter, wokede grønnsaker og sitronsaus.

Del på Facebook