Bombay frittata

Prøv vår smakfulle, ovnsbakte potetomelett med bønner, hvitløk, gurkemeie og koriander. Chilipulveret gir omeletten litt krutt. Spis den gjerne med raita til.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 ss solsikkeolje
  • 500 g skrelt potet i skiver
  • 1 løk
  • 2 båt hvitløk - finhakket
  • 2 ts gurkemeie
  • 2 ts malt koriander
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 boks hermetiske sorte bønner
  • 6 egg

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 220 grader C, eller 200 grader C om du bruker varmluft.

Fres løk og hvitløk blankt i olje i en stekepanne. Tilsett potetskivene og krydderet. Rør om.

Skyll sorte bønner og ha de i pannen.

Bland egg til en røre og ha den over i pannen. 

Rør om og sett hele pannen i ovnen eller kle en ildfast form med bakepapir og hell massen i (vi har brukt en oval ildfastform).

Bak frittataen til den har stivnet og fått litt farge og potetene er møre, ca. 20 minutter.

Server frittataen som en egen rett, gjerne med raita til.

Sist oppdatert 4. oktober 2019
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook