Grønnsakswok med biff

Wok er raskt å lage og passer midt i blinken når sulten melder seg etter en lang dag. Woken kan lages med eller uten kjøtt, og grønnsakene kan varieres i det uendelige.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 150 g baby gulrot
  • 150 g sukkererter
  • 150 g grønn frisk asparges
  • 150 g blomkål
  • 0,5 gul paprika
  • 0,5 rød paprika
  • 0,5 grønn squash
  • 300 g biff
  • 2 ss jordnøttolje
  • 2 ss lys soyasaus
  • 2 ts sesamolje
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 225 g kokte risnudler

Fremgangsmåte

Skjær biff i strimler. Varm opp wokpannen og ha i 1 ss jordnøttolje. Wok biffen i 1 minutt mens du vender forsiktig om. Legg biffen til side.

Del sukkererter og asparges i to. Del blomkål i passelige buketter. Skjær paprika i strimler og squash i terninger.

Ha resten av oljen i woken. Tilsett grønnsakene og ingefæren og wok i 2 minutter på sterk varme under omrøring.

Legg biffen tilbake i woken.  Wok ytterligere i 1-2 minutter under forsiktig omrøring til  biffen er ferdig.

Tilsett soyasaus og sesamolje og dryss over pinjekjerner. Rør forsiktig om og server woken umiddelbart med kokte risnudler ved siden av.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 2
Legg til på Min side
Del på Facebook