Gulrotlapskaus i keramikkskål

Gulrotlapskaus

Kjempegod middag med gulrøtter og løk som du smaker til med de urtene du liker best. Bruk gjerne andre grønnsaker som sellerirot, persillerot eller kålrot om du ønsker det. Her kan du ikke gjøre feil.
40-60 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skrell gulrøtter og skjær i store biter. Skrell og del løk i skiver.
  2. Stek gulrøtter og løk i olje i noen minutter uten at det tar farge.
  3. Spe med vann, og ha i buljong, soyasaus, laurbærblad og hel pepper. Kok opp.
  4. La lapskausen koke på svak varme under lokk til gulrøttene blir myke, ca. 25 minutter.
  5. Smak til med salt og bland i urtene.
  6. Server gulrotlapskausen f.eks. med rødbeter og kokte poteter. Brød eller knekkebrød er også godt til.
Del på Facebook