Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell og finhakk løk. Skrell gulrot og persillerot og lag tynne strimler med en ostehøvel. Stek grønnsakene i olje i 4-5 minutter i en stekepanne. Pisk sammen egg og vann og hell det over grønnsakene. Tilsette hakket gressløk og litt salt og pepper. La omeletten steke på middels varme til den stivner. Avkjøl. Skjær den i passe biter og legg i matpakken eller spis med brød til lunsj.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk persillerot
  • 3 stk egg
  • 3 ss vann
  • 1 ss hakket frisk gressløk
  • salt og pepper
  • olje til steking

Fremgangsmåte

  • Skrell og finhakk løk. Skrell gulrot og persillerot og lag tynne strimler med en ostehøvel. Stek grønnsakene i olje i 4-5 minutter i en stekepanne. Pisk sammen egg og vann og hell det over grønnsakene. Tilsette hakket gressløk og litt salt og pepper. La omeletten steke på middels varme til den stivner. Avkjøl. Skjær den i passe biter og legg i matpakken eller spis med brød til lunsj.