Løkpai
Å servere pai er alltid populært. Om du i tillegg serverer en frisk og sprø salat til, så er middagen sikret. Denne paien er fylt med rødløk og vårløk.
Over 60 min
1,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Elt sammen alle ingrediensene til deigen. Cottage cheese gir en magrere deig enn med smør, og dessuten blir den ekstra lett å kjevle ut. La deigen hvile i minst 30 minutter.
- Kjevle deigen tynt ut og kle en form ca. 24 cm i diameter. Prikk bunnen godt, dekk den med matpapir og forstek den på nederste rille i ca. 10 minutter.
- Rens løken og vårløken. Grovsnitt vårløken og skjær løken i skiver. Fres alt mykt i olje.
- Fordel løken i paiskallet. Visp sammen egg, fløte, salt, pepper og ost, og hell det over løken.
- Stek paien på nederste rille i ca. 40 minutter ved 200 grader C.
- Serveres varm med en god, grønn salat til.
Legg til på Min side