Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og finhakk hvitløk. Rens og skjær løk i tynne skiver. Vask og skjær paprika i biter og poteter i skiver.

    Ha olje i en stekepanne og la løk og hvitløk surre over middels varme til den blir blank, i ca. 2 minutter. Tilsett paprika, potet og spinat, og rør forsiktig rundt.

    Pisk eggene lett, tilsett ost, salt og pepper, og hell det over grønnsakene i pannen. Stek omeletten på middels varme til eggemassen har stivnet (bruk gjerne lokk).

    Server omeletten med godt grovt brød eller som pålegg.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 ss olivenolje
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk gul løk
  • 1 stk rød paprika
  • ¼ pk frisk spinat
  • 2 stk ferdigkokte poteter
  • 2 ss marinert fetaost
  • 4 stk egg
  • salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  • Rens og finhakk hvitløk. Rens og skjær løk i tynne skiver. Vask og skjær paprika i biter og poteter i skiver.

    Ha olje i en stekepanne og la løk og hvitløk surre over middels varme til den blir blank, i ca. 2 minutter. Tilsett paprika, potet og spinat, og rør forsiktig rundt.

    Pisk eggene lett, tilsett ost, salt og pepper, og hell det over grønnsakene i pannen. Stek omeletten på middels varme til eggemassen har stivnet (bruk gjerne lokk).

    Server omeletten med godt grovt brød eller som pålegg.