Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær kål, løk og paprika i tynne strimler. Ha alt i en stor bolle.

    Bland sammen hvitvinseddik, olivenolje, sennep, salt, pepper og honning i en annen bolle. Hell dressingen over kålsalaten og bland godt.

    La salaten stå og trekke i romtemperatur i 15 minutter før servering.

    Dryss over ristede pinjekjerner og finhakket kruspersille før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk hodekål
  • ¼ stk rødkål
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk oransje paprika
  • 3 ss hvitvinseddik
  • 2 ts sennep
  • 2 ts flytende honning
  • salt og pepper
  • 2 dl olivenolje
  • 50 g pinjekjerner
  • 2 ss hakket frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  • Skjær kål, løk og paprika i tynne strimler. Ha alt i en stor bolle.

    Bland sammen hvitvinseddik, olivenolje, sennep, salt, pepper og honning i en annen bolle. Hell dressingen over kålsalaten og bland godt.

    La salaten stå og trekke i romtemperatur i 15 minutter før servering.

    Dryss over ristede pinjekjerner og finhakket kruspersille før servering.