Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell mangoen og skjær den i terninger.

    Skrell løk og skjær den i terninger.

    Rens paprika og skjær den i terninger.

    Rens chili for frø og finhakk den. 

    Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet kjele, og kok opp under omrøring. La den stå og koke på svak varme i ca. 30 minutter til du har ønsket konsistens.

    Ha mangochutneyen over på helt rene og varme glass eller krukker. Sett på tett lokk.

INGREDIENSER

  • 1 stk mango
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 dl tranebær
  • 1 dl brunt sukker
  • ½ ts salt
  • 1 dl eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 1 stk rød chili
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 stk hel kanel
  • 2 stk stjerneanis

Fremgangsmåte

  • Skrell mangoen og skjær den i terninger.

    Skrell løk og skjær den i terninger.

    Rens paprika og skjær den i terninger.

    Rens chili for frø og finhakk den. 

    Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet kjele, og kok opp under omrøring. La den stå og koke på svak varme i ca. 30 minutter til du har ønsket konsistens.

    Ha mangochutneyen over på helt rene og varme glass eller krukker. Sett på tett lokk.