Urtemuffins med tomatsalsa

Urtemuffins med tomatsalsa

Hvorfor ikke ha hakkede urter og løk i brøddeig, eller som her; i muffinsdeig. Et 'must' til tapas eller eller til suppe og gryteretter. Her serverer vi de lune urtemuffinsene sammen med en kjempegod tomatsalsa.
40-60 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Tomatsalsa

Fremgangsmåte

Skrell og grovhakk løken. Rens og skjær purren i skiver.. Fres i smør i en panne til det er mykt.

Visp sammen egg og kesam. Bland i mel og bakepulver. Bland deretter i løk, urter og ost.

Legg røren i smurte muffinsformer eller i store papirformer.

Stekes midt i ovnen på 200°C i 20-25 minutter.

 

Til salsaen: Hakk tomatene og legg i en sikt så overflødig væske renner av. Bland alt godt sammen.

Sett salsaen i kjøleskap 1 time før servering.

Legg tomatsalsaen i skjeer eller i små boller og server til lune urtemuffins.

Del på Facebook