Wokpanne med kylling

Ved å tilberede grønnsaker i wok mister de minimalt av vitaminer. Hvorfor ikke prøve denne smakfulle og sunne varianten med grønnsaker og kyllingstrimler?
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • ca. 3 ss god sesamolje eller olivenolje
  • 1 blomkål i små buketter
  • 1 rød paprika i strimler
  • 1 gul paprika i strimler
  • 50 g vårløk , strimlet
  • 2 dl bønnespirer
  • 1 grillet kylling (850 grams råvekt)

Fremgangsmåte

  1. Varm oljen i wokpannen.
  2. De oppdelte grønnsakene tas over i pannen og stekes i små porsjoner under stadig omrøring. 
  3. Strimlet kylling tas i til slutt. Du kan bruke ferdig grillet kylling.
  4. Smak til med soyasaus.
Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook