Hopp til innhold

Artikler og temaer

 1. Melonpizza med kokos

  Pizza til dessert?! Ja da. Og spesielt kult er det å servere melonpizzaen vår til de yngste i selskapet eller i barnebursdagen. Lag flere, for disse går unna.

 2. Lag din egen lunsj

  Konkurransen Lag din egen lunsjreklame har som mål å bidra til at ungdomsskoleelever blir mer bevisst sitt eget kosthold i skolehverdagen.

 3. NM i frukt og grønt 2018/2019

  Dagligvarebutikken spiller en viktig rolle for matvalgene våre. Frukt- og grøntavdelingen er viktig for kundenes valg av butikk, og mye av salget i denne avdelingen skjer på impuls. Vi har sett en fin utvikling av kategorien de siste ti årene, men fortsatt er det mye å hente. Opplysningskontoret for frukt og grønt arrangerer derfor for 12. år på rad NM i frukt- og grønt dagligvare.

 4. Vinner av NM i sunn fastfood 2018

  Patricias Gatekjøkken stakk av med seieren for andre gang da NM i sunn fastfood 2018 ble kåret på Foodscape 11. oktober.

 5. Vi feirer epledagen med eplesmil og konkurranse

  Vinn en drømmedag for klassen.

 6. Vi feirer den norske epledagen med store eplesmil

  Tirsdag 25. september feier vi den norske epledagen. Da er sesongen på topp for de deilige norske eplene, og vi kan bare nyte. Det velkjente uttrykket «An apple a day keeps the doctor away» er evig aktuelt, og vi ønsker derfor å dele ut epler til alle skolebarn i Oslo denne dagen.

 7. Eple - det perfekte mellommåltidet

  Knasende sprøtt, full av kostfiber og god smak. Velg eple som mellommåltid.

 8. Gulrot - det perfekte mellommåltidet

  Enkelt, sunt og billig - full av viktige næringsstoffer. Velg gulrot som mellommåltid.