Hopp til innhold

Trykk figurer ut av kålrotskiver, neper og gulrøtter med pepperkakeformer. Skiver med bær og frukt er alltid godt på brødskiven - gjerne med litt hakket paprika.

Er det rester igjen etter middagen dagen før, så kan dette være super matpakkemat. F.eks. kjøttboller og pølsebiter på spyd sammen med agurkskiver, druer, bær, ananasbiter, paprikabiter, m.m.

Morsomme ansikter av agurk, paprika og tomater slår alltid godt an i matpakke.

Og sist men ikke minst; ikke glem etter skoletid-maten, eller "plyndringstimen" som vi kaller det. Står det oppkuttede grønnsaker klare i kjøleskapet sammen med en god dipp, da blir det spist.

Undersøkelser viser at en god og næringsrik lunsj midt på dagen har en positiv virkning på både barnas og de voksenes trivsel - og ikke minst på skoleprestasjonene.

Med en fristende matpakke blir storefri eller lunsjen fort et måltid man ser frem til. Og det skal ikke så mye til for å gjøre den helnorske matpakka litt mer spennende.