Fiskesuppe med rotgrønnsaker

20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 250 g sellerirot i terninger
  • 5 gulrot i terninger
  • 1 purre i strimler
  • 5 skorsonerrot i skiver
  • 2 ss olje til steking
  • 2 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 600 g rødspettefilet i terninger
  • 4 skinnfri tomat i terninger
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 2 båt finhakket hvitløk (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Fjern stilken på tomatene og hell kokende vann over. Etter et par minutter er det lett å ta av skinnet. Del tomatene i to og fjern steinene. Hakk tomatkjøttet i fine terninger. Fres grønnsakene i en panne i ca. 5 minutter. Hell på grønnsaksbuljong, kok opp og tilsett fisken og tomatterningene. La suppen trekke videre 2-3 minutter. Tilsett friske urter helt til slutt og smak til med pepper.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook