Oppskriftsbilde av fruktsalat med bringebær, appelsin og blåbær servert i glassbolle.

Frisk fruktsalat med appelsin

Nyt en frisk og fargerik fruktsalat, perfekt som et sunt tilskudd til ethvert måltid. Denne enkle oppskriften kombinerer sødmen fra appelsiner med et utvalg av dine favorittbær og frukter, som rød grapefrukt, bringebær, blåbær og granateplekjerner, for en deilig og næringsrik dessert eller snack.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær skallet av appelsinene og grapefrukten og del dem opp i biter.
  2. Skyll pæren og skjær den i biter.
  3. Skjær rundt skallet på  toppen av granateplet og brekk delene fra hverandre. Pirk ut kjerne, gjerne i en stor bolle med vann så slipper du søl. Ta kjerne opp av vannet og la de renne av.
  4. Bland alle ingrediensene forsiktig sammen.
  5. Ha fruktsalaten i en serveringsbolle.
  6. Pynt med mynteblader.
Del på Facebook