Oppskriftsbilde av fruktsalat med bringebær, appelsin og blåbær servert i glassbolle.

Frisk fruktsalat til påske

En deilig fruktsalat med appelsiner hører med til påske. Tilsett bær du liker og litt annen frukt også. Her har vi brukt rød grapefrkt, bringebær, blåbær og granateplekjerner også.
Under 20 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær skallet av appelsinene og grapefrukten og del dem opp i biter.
  2. Skyll pæren og skjær den i biter.
  3. Skjær rundt skallet på  toppen av granateplet og brekk delene fra hverandre. Pirk ut kjerne, gjerne i en stor bolle med vann så slipper du søl. Ta kjerne opp av vannet og la de renne av.
  4. Bland alle ingrediensene forsiktig sammen.
  5. Ha fruktsalaten i en serveringsbolle.
  6. Pynt med mynteblader.
Legg til på Min side
Del på Facebook