Glaserte sursøte grønnsaker

Magiske ting skjer med grønnsaker som surres i panne med litt sukker. Her har vi i tillegg tilsatt litt eddik, slik at smaken blir litt sursøt.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 gulrot
  • 1 kålrot
  • 0,5 sellerirot
  • 100 g finsnittet hodekål
  • 1 persillerot
  • 50 g stilkselleri (stangselleri)
  • 0,5 løk
  • 1 ss vineddik
  • 1 ss sukker

Fremgangsmåte

Rens og skjær grønnsakene i strimler og fres dem i en varm panne med litt smør i ca ett minutt.

Tilsett vineddik og sukker.

La grønnsakene frese videre i et par minutter. De skal være "al dente", det vil si at de fremdels har en hard kjerne.

Server grønnsakene som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook