Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær frisk sopp. rødløk og bacon i biter. Stek alt sammen i smør i en varm panne/gryte.

    Rens rosenkål og del brokkolien i mindre buketter og kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og ha en stor klatt smør i kjelen. La smøret smelte, dryss over litt salt og bland sammen.

    Anrett rosenkål- og soppblandingen i dype tallerkener. Topp med marinert fetaost og friske urter.

    Server godt ferskt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 300 g sopp
  • 1 pk bacon
  • 1 stk rødløk
  • 2 ss smør
  • salt og pepper etter smak
  • 300 g rosenkål
  • 150 g brokkoli
  • 1 boks marinert fetaost
  • friske urter etter smak

Fremgangsmåte

  • Skjær frisk sopp. rødløk og bacon i biter. Stek alt sammen i smør i en varm panne/gryte.

    Rens rosenkål og del brokkolien i mindre buketter og kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og ha en stor klatt smør i kjelen. La smøret smelte, dryss over litt salt og bland sammen.

    Anrett rosenkål- og soppblandingen i dype tallerkener. Topp med marinert fetaost og friske urter.

    Server godt ferskt brød til.