Grønnsakpytt med poteter

En slags pytt i panne med masse poteter som helt sikkert faller i smak hos hele familien. Kan serveres som middag eller som kveldsmat til den sultne. Det er også fint å bruke potet- og grønnsakrester.
Under 20 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Purren renses og skjæres i tykke skiver.
  2. Tomatene skjæres i båter.
  3. Purre og tomat freses i smør i panne før kokte potetskiver, brokkolibuketter, gulrotskiver og blomkålbuketter tas over i pannen og freses lett. Her er det kjempefint å bruke rester av poteter og grønnsaker.
  4. Dryss over salt og pepper.
  5. Det hele fordeles på 2 tallerkener. Eggene stekes og legges over på hver tallerken.
  6. Dryss over hakket kruspersille. Server.
Legg til på Min side
Del på Facebook