Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i strimler og finhakk vårløken.

    Smør et godt lag med smøreost på pannekakene og legg grønnsakene utover før du ruller sammen. Ikke fyll helt ut i kantene.

    La litt smøreost være lim slik at rullene fester seg.

    Skjær 2-3 cm tykke skiver og server dem som tapas, eller del dem i to og server dem som wraps.

    De kan gjerne lages noen timer på forhånd og oppbevares i kjøleskap. Da er det lettere å skjære i dem.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk avokado i tynne skiver
  • ¼ stk rødkål i strimler
  • 12 blad ruccula
  • 1 stk rød paprika i tynne strimler
  • 2 stk gulrot i strimler
  • 2 stk finhakket vårløk
  • 6 stk pannekake
  • 8 ss smøreost
Grønnsaksfylte lefsesnurrer

Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i strimler og finhakk vårløken.

    Smør et godt lag med smøreost på pannekakene og legg grønnsakene utover før du ruller sammen. Ikke fyll helt ut i kantene.

    La litt smøreost være lim slik at rullene fester seg.

    Skjær 2-3 cm tykke skiver og server dem som tapas, eller del dem i to og server dem som wraps.

    De kan gjerne lages noen timer på forhånd og oppbevares i kjøleskap. Da er det lettere å skjære i dem.