Rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker får en nydelig sødme når de er ovnsbakt. Det er også godt å bruke i suppe, mos og puréer, og kan selvsagt også både stekes, kokes og brukes i bakst. Perfekt tilbehør til både kjøtt og fisk. Vi gir deg våre beste oppskrifter!
Kreative måter å bruke rotgrønnsaker på
- Ovnsbaking
Ovnsbakte rotgrønnsaker blir søte og karamelliserte, perfekte som tilbehør til ethvert måltid. - Steking
Stekte eller wokede rotgrønnsaker kan være knasende godt. Her er det bare å prøve seg frem. - Koking
Kokte rotgrønnsaker kan moses til puré, brukes i supper, eller serveres som tilbehør. - Rå
Mange rotgrønnsaker, som gulrøtter og kålrot, er deilige rå, skivet tynt i salater eller som snacks. Prøv også litt rødbet i smoothien. - I bakst
Bakt rødbet gjør seg perfekt i rosa pannekaker. Du kan også rive pastinakk eller gurot og ha i vaffelrøra eller i brødet.