Indonesisk grønnsakswok med kylling

Herlig wok med sødme fra ananas og sting fra chili og ingefær. Sukkererter og paprika sammen med kokosmelken og hvitløken gir woken den karakteristiske smaken.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 kyllingfilet
  • 150 g sukkererter
  • 1 rød chili
  • 1 rødløk
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 gul paprika i strimler
  • 1 ts gul karripaste
  • 1 dl revet frisk ingefær
  • 2 båt hakket hvitløk
  • 0,5 frisk ananas
  • saften av 0,5 lime
  • smak til med salt

Fremgangsmåte

Skjær kylling i strimler. Stek kjøttet raskt i olje. Rens chili for frø og hinner og finhakk den.

Skrell ananasen og del fruktkjøttet i biter.

Del grønnsakene i strimler og stek raskt i olje. Bland alle ingrediensene i woken og la det koke noen minutter.

Smak til med salt og server med fullkornsris.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook