Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok risen som angitt på pakken.

    Skyll og skjær grønnkålen i strimler og fres dem raskt i en panne sammen med hvitløk og ingefær.

    Stek aromasoppen. Ha på litt pepper.

    Sett soppen til side.

    Stek speilegg.

    Fordel risen i fire vide boller. Anrett alle grønnsakstrimlene i bunker på toppen av risen.

    Ha et speilegg i hver bolle og dryss sesamfrø på.

    Server bibimbap f.eks. med ponzusaus eller soyasaus.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 100 g byggris
  • 4 blad grønnkål
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 1 båt hvitløk - knust
  • 12 stk aromasopp i skiver
  • pepper
  • ½ stk rød paprika i strimler
  • 1 stk rødløk i strimler
  • 2 stk gulrot i strimler
  • 60 g bønnespirer
  • 2 ss ristede sesamfrø
  • 4 stk egg
  • ponzusaus
Bibimbap med grønnsaker og egg - med spisepinner

Fremgangsmåte

  • Kok risen som angitt på pakken.

    Skyll og skjær grønnkålen i strimler og fres dem raskt i en panne sammen med hvitløk og ingefær.

    Stek aromasoppen. Ha på litt pepper.

    Sett soppen til side.

    Stek speilegg.

    Fordel risen i fire vide boller. Anrett alle grønnsakstrimlene i bunker på toppen av risen.

    Ha et speilegg i hver bolle og dryss sesamfrø på.

    Server bibimbap f.eks. med ponzusaus eller soyasaus.