Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell og skjær grønnsakene i ca. 2 cm store biter.

    Skrell og finhakk hvitløk og sjalottløk.

    Stek alt i 1 ss olje i 3 minutter i en stor kjele.

    Tilsett hakkede tomater, fond, vann, chilisaus og eddik, og la det koke under lokk i 15-20 minutter til grønnsakene er myke.

    Tilsett revet pepperrot og hakket dill like før servering.

    Smak til med pepper.

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk gulrot
  • 2 stk pastinakk
  • ¼ stk sellerirot
  • 2 båt hvitløk
  • 4 stk sjalottløk
  • 400 g tomat
  • 2 ss konsentrert grønnsakfond
  • 8 dl vann
  • 2 ss chilisaus
  • 1 ss rødvinseddik
  • 1 dl revet frisk pepperrot
  • ½ dl grovhakket frisk dill
  • olivenolje
  • nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  • Skrell og skjær grønnsakene i ca. 2 cm store biter.

    Skrell og finhakk hvitløk og sjalottløk.

    Stek alt i 1 ss olje i 3 minutter i en stor kjele.

    Tilsett hakkede tomater, fond, vann, chilisaus og eddik, og la det koke under lokk i 15-20 minutter til grønnsakene er myke.

    Tilsett revet pepperrot og hakket dill like før servering.

    Smak til med pepper.