Salat med fenalår og blåmuggost

Dette er en salat for livsnytere som vil kombinere fyldige smaker med mye tid på solsengen. Spekemat gjør seg utmerket i salater, og blåmuggosten setter prikken over i'en.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 200 g fenalår i skiver
  • 12 sukkererter
  • 12 grønn frisk asparges
  • 12 physalis
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 8 valnøttkjerner
  • 80 g blåmuggost
  • 3 ss rødvinseddik

Fremgangsmåte

Del sukkererter og asparges i to. Gi dem et oppkok i lettsaltet vann og avkjøl.

 

Del physalisen i to. Bland sukkererter, asparges, physalis, salat og valnøtter i en bolle.

 

Smuldre opp blåmuggosten i litt rødvinseddik og bland inn i salaten.

 

Server med brød til.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook