Hopp til innhold

Artikler og temaer

 1. Vinneren av Årets grønne kokk 2017 - Nina Kristoffersen og Joachim Lindgren, Statholdergaarden

  Årets grønne kokk 2020

  Kokkekonkurransen Årets grønne kokk arrangeres på SMAK Lillestrøm 5. mars 2020.

 2. Årets frukt- og grønt-ambassadør

  Ambassadører, ildsjeler eller hverdagshelter. Kjært barn har mange navn, men at det er mange mennesker ute i handelen som gjør en god innsats for økt salg av frukt, bær og grønnsaker hver eneste dag er helt sikkert.

 3. Urtemuffins med squash

  Å bake med grønnsaker

  Duften av nystekte brød eller rundstykker som sprer seg i huset er det vel lite som slår, og vi kan nesten ikke vente med å sette tennene i en saftig hjemmebakt brødskive med sprø skorpe. Putter du revne grønnsaker i deigen, blir resultatet garantert saftig, samtidig som det er en særdeles velsmakende bidrag til å nå “5 om dagen”.

 4. Våre beste grønne retter

  Lyst på noe godt? Vi har samlet våre mest populære grønne retter. Grønnsaklasagne, chili sin carne, Shepherd's pie og andre supergode retter med masse grønnsaker.

 5. Summerred epler

  Våre 10 mest populære epleoppskrifter

  Oppskriftene her er de 10 oppskriftene med epler som det søkes mest på. Og forskjellige er de. Sjekk listen og se om du er enig. Kanskje én av disse også blir din favoritt.

 6. Foredling av jordbær, Graminor Hamar

  Visste du at det tar 10 år å utvikle en ny sort jordbær?

  I gamle dager visste «alle» at det fantes spisejordbær og syltejordbær. Jordbær, som alle andre bær og frukter, er levende produkter som trenger pleie og omsorg for å trives og ha det bra. Vi har store forventninger til jordbærene våre. De skal være vakre å se på og ha en deilig smak av sommer som balanserer det søte og det syrlige. I tillegg skal de egne seg for dyrking akkurat i vårt klima, slik at vi får store avlinger, gjerne fordelt utover hele sommeren.

 7. Vinnerne av Årets grønne kokk 2017

  Vinnerne: Årets grønne kokk 2017

 8. Vinneren av grillduellen

  Hvem vant grillduellen? Marna "Komikerfrue" eller Ole Morten "Superpapsen" ?