Hopp til innhold

Artikler og temaer

 1. Våre beste grønne retter

  Lyst på noe godt? Vi har samlet våre mest populære grønne retter. Grønnsaklasagne, chili sin carne, Shepherd's pie og andre supergode retter med masse grønnsaker.

 2. Podcast - Rasmus Wold

  Hør 5 på øya med komiker Rasmus Wold

 3. Gjør pølsene litt grønnere

  Nordmenn spiser pølser. Noen spiser dem ofte, mens andre kanskje bare på 17. mai. Vi ønsker ikke å ta pølsa fra folk, men hinte om at det går an å gjøre "grønne" dem opp litt. Og resultatet blir mer fristende. Dermed får du ikke bare pølse på kjøpet, men også litt bedre samvittighet. Gjør klar til pølsefest.

 4. Førsteklasses mat for hele familien

  Boken "Førsteklasses mat" er nå på vei ut til alle 1. klassinger og deres foreldre. Vi håper boken inspirerer til at du og din familie sammen kan lage fargerike og sunne retter både til hverdags og festlige anledninger.

 5. Vinnerne: Årets grønne kokk 2017

 6. Patricias Gatekjøkken ble norgesmester i sunn fast-food 2016

  Opplysningskontoret for frukt og grønt har for tredje året på rad slått et slag for mer næringsriktig mat i farta og arrangert konkurransen NM i sunn fast-food. Denne gangen var det Patricias Gatekjøkken, på vegne av GO'2 grill, som stakk av med seieren for sitt målrettede arbeid mot sunn og smakfull fast-food gjennom flere år.

 7. Finalistene til konkurransen Årets grønne kokk 2017 er klare

  Det har vært stor interesse for konkurransen Årets grønne kokk som går av stabelen 10. februar på SMAK 2017. Utrolig mange kreative retter på et høyt nivå er sendt inn, mye spennende og innovativt, så det er bare å glede seg til 10. februar.

 8. Skolestart med Marcus & Martinus

  Smoothie, matpakker og snacks - oppskriftene finner du her.